masi eng 47044 ارسال شده در 17 دی، 2013 سلام دوستان در این تاپیک سعی بر این است یه گیاه به فارسی نام برده شه ودوستان یه عکس که نمایانگر کامل گیاه باشه بذارن به این روش هم با نام علمی گیاه اشنا میشیم وهم میتونیم تنوعی از عکس یه گیاه داشته باشیم و بهترین روش جهت شناسایی گیاهانی است که تو ایران عزیز وجود داره 38
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 17 دی، 2013 کی اول شروع میکنه... نام یه گیاه رو یا نام یه گل رو..یا نام یه درخت رو.. بگه... دوستان.. درمورد این موضوعات عکس بزاره.. وکسی که تعیین کردن. چی بزارن... باید انتخاب کنه. هرکدوم که از همه قشنگ تر باشه از عکسا.. یا از نظر طراح سوال مناسب تره.. انتخاب بشه.. و انتخاب شونده .. اسم گیاه خودشو میگه.. به همین روند .. مسابقه انجام میشه...لطفا قید کنید.... مثلا... گیاه فلان/درخت فلان/ گل فلان/ اگه تونستید اسم علمیشم بزارید ممنون میشم. اگه نه که اشکالی نداره. 16
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 17 دی، 2013 خودتون نمیتونید.. عکس بزارید.. دوستان باید عکس رو قرار بدن... هر کاربر هم میتونه 2تا عکس از هر گیاهی رو قرار بده. متشکر. 13
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 17 دی، 2013 عکس گل فراموشم نکن پس چی شدفقط جایز هستید...1گیاه..انتخاب کنید. 6
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 17 دی، 2013 مرسی سلامت که زحمت میکشی بچه ها بیآین شرکت کنید الان من فقط متوجه نشدم عکس میذاره یه نفر بقیه میآن میگن چه گیاهیه؟ 6
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 18 دی، 2013 مرسی سلامت که زحمت میکشیبچه ها بیآین شرکت کنید الان من فقط متوجه نشدم عکس میذاره یه نفر بقیه میآن میگن چه گیاهیه؟ خواهش نه دیگه.. اقای بهرمند.. شروع کردن. اسم یک گل رو گفتن.. هرکسی مجاز به گذاشتن دوتا عکس از این نام گلیه که .. اقای بهرمند گفتن..... و تا دوروز وقت داردن شرکت کننده گان که هکساشونو قرار بدن. بهترین عکس توسط اقای بهرمند. انتخاب میشه. ایشون برنده سوال بعد هستند.. .. و برنده اسم یک گیاه رو میگه. دوستان سرچ میکنن تو گوگل.. بهترین عکس رو که از دیدشون قشنگه رو.. برمیدارند اپلود میکنن. و دراینجا قرار میدن... به همین منوال پیش میره.. 5
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 18 دی، 2013 الان مسابقه ما:درمورد گل جاویده.... شروع کنید عکساتونو قرار بدید.. فقط 2عکس. 4
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 21 دی، 2013 اینم عکس های من : به نظر من این عکس از بین عکسهای دیگه زیباتره عکس منتخب انتخاب شده.....ایشالله دفعه دیگه.... 4
ارسال های توصیه شده